Сушильна частина картоноробної машини

В дипломному проекті освітньо-кваліфікаційного рівня “спеціаліст” розроблено сушильну частину картоноробної машини для виготовлення картону. Проведено модернізацію сушильної частини за рахунок встановлення в першу сушильну групу батарей з інфрачервоними випромінювачами. Таке вдосконалення дозволить зменшити кількість сушильних циліндрів в період прогріву картонного полотна.

Сушильний циліндр складальне креслення

суш цилиндр

Дипломний проект містить: – патентне дослідження сушильної частини КРМ та сушильного циліндра та наведено висновки щодо патентоздатності розробленої конструкції. Аналіз їх показав, що розроблена конструкція є патенточистою
по відношенню до розглянутих конструкцій; – розроблені вимоги до охорони праці в надзвичайних ситуаціях; – технологічні розрахунки, на базі яких визначено основні параметри та характеристики спроектованої сушильної частини;
– основні конструктивні розрахунки, в результаті яких підтверджено надійність та працездатність конструкції сушильної частини та її конструктивних елементів, а саме: сушильного циліндра, його корпусу, кришки, цапф, а також інфрачервоного випромінювача та приводу сушильної частини; – складальне креслення сушильної частини КРМ, сушильний циліндр, установки інфрачервоних випромінювачів, інфрачервоний випромінювач, автоматизація сушильної частини. – були розроблені рекомендації щодо монтажу та експлуатації сушильної частини. Виконана сушильна частина КРМ має достатньо високий рівень стандартизації та уніфікації; – зроблено економічні розрахунки.

Інфрачервоний випромінювач

Інфрачервоний випромінювач

За результатами роботи подано заявку (u2015 10067) на деклараційний патент та опубліковано три тези доповідей на всеукраїнських конференціях.

Кришка сушильного циліндру

Кришка _ ЛБ41с.705441.001техмаш

Проектна частина дипломного проекту складається зі складального креслення сушильної частини (А1х3), сушильного циліндру (А2х3), установки інфрачервоного випромінювача (А1), інфрачервоний випромінювач (А3), автоматизація сушильної частини (А2), пристрій для свердлування отворів (А1), кришка сушильного циліндра (А1) з відповідними специфікаціями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *