Привітання з новорічними й різдвяними святами

Дорогі київські політехніки!

Спливає 2020 рік. Наближаються новорічні та різдвяні свята. Усі ми в цей сповнений випробувань рік були пліч-о-пліч. Сміливо йшли назустріч викликам, не втрачали наснаги віддано й ефективно працювати та навчатися. Можемо пишатися тим, що, попри жорсткий карантин та інші протиепідемічні заходи, ми змогли налагодити освітній процес, зберігаючи життєздатність університету і – найголовніше – здоров’я наших студентів та співробітників.

Навіть у час, коли майже все суспільно-економічне життя країни значно уповільнило рух, нам вдалося набрати нове поповнення й випустити у світ чергову плеяду дипломованих політехніків, на високому рівні провести найпрестижніші міжнародні конференції, відкрити нові міжнародні центри та лабораторії, провести Фестиваль інноваційних проєктів Sikorsky Challenge і ще багато різноманітних заходів.

Ми знайшли нових друзів і партнерів, разом з якими, маємо щиру надію, втілимо чимало задумів і добрих справ.

Будемо вірити, що, наступного року світ подолає недуги та пандемію. Ми з новими силами продовжимо працювати, навчатися, здобувати й перемагати.

Нехай нинішні новорічні та різдвяні свята будуть радісними й подарують Вам віру, надію та любов! Бажаю Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, людського щастя, добробуту і здійснення усіх Ваших мрій у новому році!

Михайло Згуровський, ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *