Студентство — рушійна сила, що своїм ентузіазмом, ідеями та знаннями щоденно покращує КПІ, місто та країну. У 1998 році, на шляху демократизації вищої освіти, Закон України “Про вищу освіту” доповнили статтею №38, що започаткувала впровадження студентського самоврядування. Саме тоді активні та свідомі студенти Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського створили Студентську раду. Її головною метою було і залишається створення сприятливих умов для активної участі всіх студентів у повсякденному житті університету, його вдосконаленні та урізноманітненні. Згодом, у січні 2010 року, до Закону України “Про вищу освіту” внесли зміни, які розширили повноваження та обов’язки органів студентського самоврядування, надавши їм більше можливостей для впливу на життя університету. Студентська рада — реалізація цього права. Ми представляємо студентство на всіх рівнях, організовуємо заходи, будуємо міжнародні зв’язки, інформуємо та боремося за якість освіти.

Головні цілі та завдання Студентської ради КПІ ім. Ігоря Сікорського:

  • сприяння навчальній, науковій та творчій дiяльностi студентів;
  • органiзацiя дозвілля та відпочинку студентів;
  • сприяння i створення необхідних соціально-побутових умов для студентів університету;
  • здійснення мiжвузiвської та міжнародної роботи;
  • захист законних прав та iнтересiв студентів у органах державної влади та управління;
  • сприяння працевлаштуванню студентів;

Студентська рада КПІ ім. Ігоря Сікорського активно співпрацює зі студентськими організаціями КПІ та іншими університетами, громадськими організаціями, молодіжними об’єднаннями, такими як Спілка ініціативної молоді, Студентська рада міста Києва, Всеукраїнська студентська рада, Національний студентський союз. Органи студентського самоврядування КПІ ім. Ігоря Сікорського є одними з найактивніших у всеукраїнському молодіжному просторі за участю в круглих столах, конференціях, пленумах та робочих групах з питань студентського самоврядування і актуальних студентських проблем.

 

Голова студентської ради Інженерно-хімічного факультету – Корнієнко Вікторія

Контакти:

E-mail: kornienkovika778@gamil.com

Тел.: +380 96 208 6411

Telegram:  @coffeewithoutsugar

Чому варто долучитися:

  • КПІ – один з найкращих університетів України: Це підтверджують значні досягнення студентів і випускників у різних галузях.
  • Постійний розвиток: Завдяки спільним діям адміністрації та студентських організацій, університет постійно розвивається, а студентське життя стає все більш різноманітним.
  • Студенти для студентів: Активісти СР КПІ ім. Ігоря Сікорського працюють на благо студентів.

Долучайтеся до Студентської ради КПІ ім. Ігоря Сікорського та робіть студентське життя кращим!