14 листопада викладачі та студенти 4 курсу кафедри МАХНВ відвідали підприємство “Spraga”, де виготовляють комбучу.
Комбуча – газований кисло-солодкий напій на основі чайного гриба.
Комбуча – газований кисло-солодкий напій на основі чайного гриба.

✅На підприємстві студентів ознайомили з основними етапами виробництва напою, продемонстрували сучасне технологічне обладнання та розказали про високі санітарно-гігієнічні норми, стандарти якості, яких дотримуються співробітники.
🤝Підприємство надає можливість спробувати себе під час виробничої практики з подальшим працевлаштуванням кращих студентів 3-6 курсів.
🌻Дякуємо за сприяння в організації екскурсії нашому випускнику Олексію Кожем’яка, випускнику 1997 р., група ЛБ-11, який працює на підприємстві інженером.
🌼Дякуємо ТОВ “Іт Ізі” та співробітникам за цікаву екскурсію та можливість подальшої співпраці.
