Косенко Володимир Владиславович

Асистент кафедри МАХНВ. На кафедрі працює з початку 2022 р. 

Провідний інженер-проектувальник у ТОВ “АСПІТ” з жовтня 2018 року. Сфера діяльності полягає в проєктуванні та будівництві теплоенергетичних систем. Виконував комплекс робіт з конструювання систем паропостачання, опалення, водопостачання, охолодження (аміак, гліколь), стисненого повітря та газопостачання. Обов’язки включають повне супроводження спроектованих механізмів та проектування стендів для випробування.

Попередньо працював інженером-проектувальником в Київському картонно-паперовому комбінаті з 2013 року. Там займався модернізацією флотаційної установки.

Починаючи з III курсу на інженерно-хімічному факультеті, активно займався науково-інженерною роботою, що привело до успішного захисту магістерської дисертації в 2018 році. Отримав декілька наукових відзнак та нагород за свої академічні досягнення.

Наукові досягнення включають публікації у наукових журналах та збірниках матеріалів конференцій, а також подання заявки на залучення до міжнародної діяльності Горизонт на тему “Дослідження шляхів підвищення ефективності емульсування”. Бере активну участь у керуванні інженерним гуртком з розробки технологічного обладнання з використанням технологій 3D-друку, також бере активну участь у ініціативній темі з дослідження шляхів підвищення ефективності емульсування у роторно-пульсаційних апаратах.

Як комплексний інтернет маркетолог, займався налаштуванням та оптимізацією сайту для пошукових систем, а також рекламними кампаніями в соціальних мережах, включаючи Facebook, Instagram та LinkedIn. Проводив аналіз та моніторинг ефективності рекламних кампаній та вносив корективи для їх покращення.

Відповідав за налаштування та оптимізацію рекламних кампаній у соціальних мережах та Google. Працював з аналітикою веб-трафіку та виконував ретаргетингові кампанії для підвищення конверсії та зниження витрат на приваблення нових клієнтів. Проводив аналітичні дослідження та складав звіти з результатами маркетингових кампаній для керівництва компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *