Початок навчання першокурсників-бакалаврів

Коли починається навчання у першому семестрі?

Навчання у першому семестрі розпочинається з 21.09.2020 року.

До цього моменту з вами мають зв’язатись КУРАТОРИ ваших академічних груп і надати інформацію:

– про ваш шифр групи (для орієнтування в розкладі занять);
– про онлайн-зустріч з адміністрацією факультету/інституту та кафедр для знайомства;
– як буде проходити навчання з кожної дисципліни, яка буде у вас в цьому семестрі – посилання для входу в онлайн-конференції для спілкування з викладачами під час пар або інші координати для зв’язку з ними;
– посилання на чат групи, створений в телеграмі чи іншому месенджері для оперативного спілкування і вирішення організаційних питань;
– про дати приїзду на тиждень очного навчання та заходи, що будуть здійснюватись факультетом/інститутом протягом цього тижня.

Коли будуть відомі списки академічних груп?

Розбиття за академічними групами здійснюється після зарахування студентів-контрактників – з 16.09 по 18.09. У випадку, якщо заяв на контракт немає – розбиття на академічні групи відбудеться раніше.

Наразі відбувається процес замовлення та виготовлення студентських квитків, заповнення залікових книжок та оформлення платіжних банківських карток. Всі ці документи будуть надані вам під час приїзду до університету на тиждень очного навчання (або згодом, якщо у вас немає можливості приїхати до Києва). Тим студентам, кому буде призначено академічну стипендію, кошти будуть йти на банківську картку і зберігатись там доти, доки ви її не отримаєте.

Який буде розклад занять? Де його переглянути?

До початку тижня очного навчання всі пари будуть відбуватись ДИСТАНЦІЙНО та згідно з розкладом, оприлюдненим на каналі деканату та rozklad.kpi.ua для вашої академічної групи (закріплення за групами по 18.09.2020).

Під час тижня очного навчання розклад пар може бути скоригований, для надання максимальної інформації від викладачів з дисциплін та виконання певних видів робіт, передбачених навчальним планом. Деталі вам повідомлять до вашого приїзду представники факультету/інституту, відповідальні за ці заходи, та КУРАТОРИ груп.

Тиждень очного навчання

Освітній процес осіннього семестру 2020/2021 навчального року для здобувачів вищої освіти 2020 року зарахування першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання буде відбуватися у змішаному режимі, що передбачає поєднання традиційного (очного) протягом тижня за графіком та дистанційного режимів навчання.

Повний графік заїздів з’явиться одразу, як тільки всі факультети нададуть списки студентів, що потребують гуртожиток. Наразі ще немає даних по 5 факультетах.

Орієнтовний графік заходів під час тижня очного навчання:

День 1

08:00 – 15:00 – приїзд, зустріч з представниками факультету/інституту (КУРАТОРИ груп, відповідальний за поселення, студентські куратори), розміщення з гуртожитках, вирішення організаційних питань щодо розміщення (детальніше в статті «Інструкція з розміщення та поселення в гуртожитки для 1-го курсу бакалаврату»).
Важливо!
Місце зустрічі повідомлять КУРАТОРИ груп після 17.09 в чаті групи або електронним листом кожному студенту.
Важливо!
Прохання приїжджати в понеділок для належної організації всіх заходів щодо розміщення в гуртожитках.

16:00 – 18:00 – проведення ознайомчих зустрічей з представниками кафедр і факультетів/інститутів на території факультетів/інститутів, отримання студентських квитків, залікових книжок, обговорення особливостей організації освітнього процесу протягом тижня – оголошення розкладу занять та заходів, що будуть відбуватись протягом тижня очного навчання.
Місце зустрічі повідомлять КУРАТОРИ груп.

День 2, день 3, день 4

Відвідування пар відповідно до наданого розкладу очного тижня, отримання завдань, знайомство з викладачами, робота в аудиторіях.

У визначений день (буде повідомлено КУРАТОРАМИ груп) отримання банківських платіжних карток (друга половина дня).

День 5

Звільнення кімнат, в яких були розміщені. Від’їзд додому або ж поселення до гуртожитку, відповідно до процедури описаної в статті щодо поселення першокурсників.

У випадку, якщо станом на 18.09.2020 з вами не вийшли на зв’язок КУРАТОРИ груп, представники факультетів/інститутів чи викладачі і не повідомили яким чином у вас будуть відбуватись навчальні заняття з 21.09.2020 – просимо повідомити нам, вказавши факультет, спеціальність і ваші прізвище та ім’я.
Будемо оперативно вирішувати наявні питання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *