Модернізація накату картоноробної машини з розробкою циліндра накату

В дипломному проекті освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» на тему «Модернізація накату картоноробної машини з розробкою циліндра накату»вдосконалено та модернізовано  накаткартоноробної машини у виробництві картону, що призначений для намотування його в рулони та охолодження картонного полотна.

Заправка картонного полотна

Заправка

Наведено опис конструкції накату картоноробної машини і дано порівняння її з показниками аналогів. Проведений патентний пошук за результатами якого зроблено висновок, що модернізований накат картоноробної машини та його складові частини відповідають умовам патентної чистоти.

Загальний вид периферичного накату

zag_view

В економічній частині обґрунтована модернізація установки та проведена оцінка її ефективності. Проведений аналіз шкідливих та небезпечних факторів, що можуть виникнути при роботі накату, зроблені вказівки щодо їх ліквідації. Складена та обґрунтована схема автоматизації процесу керування намотування картонного полотна картоноробної машини. А саме була розроблена схема автоматичного регулювання накату КРМ  та були підібрані прилади та засоби автоматизації. Розроблено технологію виготовлення шківа.

Ричаги прижиму рулону картонного полотна до циліндра накату

Rychagi_prizhim

Виконані такі основні креслення: загальний вигляд накату, циліндр накату, тамбурний вал та важелі притискні. Також приведені необхідні розрахунки, які підтверджують працездатність та надійність розробленої конструкції накату.

Загальний вид тамбурного валу периферичного накату

Тамбурний вал

Приведені рекомендації по монтажу та експлуатації накату, в яких викладено підготовку накату до роботи, порядок роботи на накаті та контроль процесу намотування картонного полотна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *