Інформація щодо подовження проживання у гуртожитках

🔸 Всі подання факультетів/інститутів відпрацьовані і передані до Студмістечка КПІ. Рекомендовані до поселення починаючи від завтра (03 вересня) можуть одержати ордери у гуртожитку, до якого поселяються.

🔸 Якщо ви отримали ордер, але перед цим не проживали у гуртожитку, то вам необхідно зробити флюрографію та пройти медогляд у дерматолога і терапевта. Це можна зробити у Київській міській студентській поліклініці (навіть, якщо у вас не заключено декларації з лікарями КМСП). Зауважимо, термін дії флюрографії один рік і ви можете пройти її у себе за місцем проживання.

🔸 У разі відхилення заяви надається можливість її повторного розгляду за умови пояснення нових обставин; надання відсутніх підтверджень, викладених у заявах; інших об’єктивних причин.

🔸 Форма заяв така сама – зразок docx (https://drive.google.com/file/d/1XctgmIuCJZ_diJiLPtY3bjuMtjRYp7xy/view?usp=sharing), зразок pdf (https://drive.google.com/file/d/18ZC528aXIocThKkTAhJpQioPkBYvmr41/view?usp=sharing) (пояснення зазначаються безпосередньо у заяві, підтвердження додаються). Порядок (https://telegra.ph/Poryadok-poselennya-do-gurtozhitk%D1%96v-KP%D0%86-%D1%96m-%D0%86gorya-S%D1%96korskogo-v-umovah-karantinu-08-23) подачі і розгляду заяв не змінюється. Термін подачі заяв встановлюється факультетами/інститутами з обов’язковим повідомленням про них на своїх офіційних ресурсах, але не пізніше 08 вересня.

🔸 Абітурієнтам магістратури і аспірантури проживання подовжено за рекомендаціями відбіркових комісій до 21 вересня.

🔸 Порядок поселення до гуртожитків КПІ ім. Ігоря Сікорського в умовах карантину на час дії дистанційного режиму організації освітнього процесу тут (https://t.me/dnvr_31/655).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *