Витяги з протоколу № 7 (доповнений) і № 8 засідання кафедри

ВИТЯГ з протоколу № 7 засідання кафедри машин та апаратів хімічних і нафтопереробних виробництв КПІ ім. Ігоря Сікорського від 18 листопада 2020 р.:

СЛУХАЛИ: Хід навчального процесу

УХВАЛИЛИ:

  1. Звернути увагу на відставання від графіку підготовки магістерських дисертацій і попередити студентів: Гавриленко Валерію Вадимівну (гр. ЛН-91мп), Лисія Владислава Сергійовича, Галайковського Антона Олеговича (гр. ЛБ-91мп), Стеблецького Іллю Миколайовича, Грицюк Галину Іванівну (гр. ЛН-91мн).
  2. Через невиконанняграфіку навчального процесу попередити студентів: Букія А. (гр. ЛН-п91), Гущу М., Денисенка Д., Петькова А. (гр. ЛН-71), Бобровицького Д. (гр. ЛН-01мп), Стеблецького І. (гр. ЛН-91мн).

ВИТЯГ з протоколу № 8 засідання кафедри машин та апаратів хімічних і нафтопереробних виробництв КПІ ім. Ігоря Сікорського від 25 листопада 2020 р.:

СЛУХАЛИ: Результати наукового семінару кафедри МАХНВ.

УХВАЛИЛИ: Зауваження до стану готовності магістерських дисертацій за підсумками наукового семінару: студенти Гавриленко Валерія (гр. ЛН-91мп), Галайковський Антон, Гламазда Денис, Запорожець Олександр, Курмишев Олексій, Лисій Владислав (гр. ЛБ-91мп), Стеблецький Ілля (гр. ЛН-91мн) не виконали вимоги, які пред’являються до магістерських дисертацій і можуть бути не допущеними до захисту.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *